Jdi na obsah Jdi na menu
 


Makaronový kotlík

17. 7. 2011
Suroviny na 4 porce:
250 g makarónů, 1 stroužek česneku, 210 ml konzervu žampionů, 8 lžic oleje, 500 g mletého masa, sůl, pepř, 500 ml rajské šťávy, 1 lžíci worcestrové omáčky, 300 g mraženého hrášku, 150 g kysané smetany, 4 lžíce kečupu
 
Příprava:
Makarony vaříme asi 10 minut v osolené vodě. Uvařené slijeme, propláchneme studenou vodu a necháme okapat. Oloupeme cibuli a česnek a nasekáme najemno. Nálev z konzervovaných žampionů slijeme a schováme k dalšímu vaření. Houby rozkrájíme na poloviny.
V kastrole rozehřejeme olej a na něm osmahneme mleté maso, jako bychom připravovali haši. Pak vmícháme cibuli, česnek a žampiony. Osolíme, opepříme a dobře osmažíme. Přilijeme rajskou šťávu, nálev ze žampionů i worcestrovou omáčku a uvedeme do varu. Přidáme hrášek s kysanou smetanu, promícháme a necháme povařit ještě asi pět minut.
Nakonec dochutíme kečupem, solí a pepřem. Do hotové směsi vložíme makarony a necháme dobře prohřát. Podáváme se zeleninovým salátem.
 

Náhledy fotografií ze složky Těstovinky

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Facebook

On line


Počasí Ústecko


Počítadlo


Přesný čas


Svátek má

Kalendář svátků přináší bazar a inzerce Bazák.cz



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2020 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 1
Celkem: 62686
Měsíc: 2370
Den: 91