Domácí pochouťák
19. 7. 2011
Suroviny:
500 g měkkého salámu (Junior nebo Gothaj), 1 střední cibulku, sterilovanou okurku, 1 sterilovaný hrášek, 2 vejce, 1 majónézu, 1 tatarku, sůl, pepř
Postup:
Vejce uvaříme natvrdo. Salám nakrájíme na nudličky, cibulku a okurku na drobné kostičky. Vejce dáme vychladit do studené vody a také nakrájíme. Já použiji plátkovač na vajíčka a pak překrojím celé vejce napůl. Hrášek necháme okapat a přidáme do mísy. Nakonec vmícháme majonézu a tatarku. Používám pytlíky po 100g. Osolíme a opepříme podle chuti. Pro lepší chuť přidáme pár lžic sladkokyselého nálevu z okurek.
Podáváme s pečivem.
Náhledy fotografií ze složky Saláty svačinové
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář