Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi
16. 7. 2011
Suroviny na polévku:
Kuřecí droby – zeleninu do polévky – slepičí bujón – granulovaný česnek – sůl – pepř - Maggi – 4 stroužky česneku – cibuli
Postup:
Kuřecí droby pořádně očistíme a omyjeme. Dáme do studené vody a přivedeme k varu. Přidáme oloupanou cibuli vcelku a 4 stroužky česneku. Když se polévka začne vařit, sesbíráme pěnu, která se utvoří na povrchu.
Ztlumíme oheň a necháme asi hodinu pomalu vařit. Uvařené maso vyndáme a polévku přecedíme (vyhneme se tak nepříjemným kostičkám).
Přidáme zeleninu nakrájenou na drobno, kostku slepičího bujónu a obrané maso z polévky. Ochutíme solí, pepřem, granulovaným česnekem a Maggi nebo Vegetou.
Podáváme s celestinskými nudlemi.
Náhledy fotografií ze složky Polévky
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář