Řízek řezníka Krkovičky
7. 8. 2011
Suroviny:
chleba, sýr, anglická slanina, plnotučná hořčice, hladká mouka, vejce, strouhanka, olej, sůl
a dále:
zelenina podle chuti, tatarka, cibulka
Postup:
Na porci nakrájíme dva slabé krajíčky chleba tak, že je nedořízneme až do konce a získáme tak jakousi kapsičku. Uvnitř prosolíme, potřeme hořčicí, "nacpeme" sýrem a slaninou. Spíchneme párátkem, znovu zvenku potřeme hořčičí a obalíme jako řízek. Osmažíme.
Podáváme teplé se zeleninou a tatarkou. Jde o rychlou večeři, nebo teplou svačinku. Vhodný je starší chleba a nemáte chuť na topinky nebo chleba obalený ve vajíčku.
Náhledy fotografií ze složky Třeba k večeři
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář