Pikantní rýžová pánev
13. 8. 2011
Surovina na 4 porce:
250 g převařené rýže, 2 středně velké cibule, 300 g kabanosu nebo česnekového salámu, 1 větší pórek, 425 g sterilovaných loupaných rajčat, 30 g másla nebo tuku, sladkou papriku, sůl, pepř
Příprava:
Podle návodu na sáčku uvaříme rýži. Oloupeme cibuli i salám a nakrájíme. Cibuli nadrobno, salám na tenké plátky. Pórek očistíme, rajčata necháme okapat. Posekáme na větší kousky. Šťávu dáme zatím stranou.
V pánvi rozehřejeme tuk, postupně přidáváme cibuli, plátky salámu a nakonec pórek. Směs dusíme za občasného míchání 2 - 3 minuty. Na závěr přidáme rajčata a rajčatovou šťávu a necháme podusit na mírném ohni asi 5 minut. Okapanou rýži osolíme, dochutíme paprikou a pepřem a smícháme se salámem a zeleninou.
Náhledy fotografií ze složky Pokrmy z rýže
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář