Sedmihradské zelí v jedné pánvi
10. 2. 2013
Suroviny:
cca 500 g směsi mletého vepřového a hovězího masa, olej nebo sádlo, cibuli, asi 200 g sterilovaného sladkokyselého zelí, 200 g pikantního párku nebo klobásky, masox, 2 hrnky rýže, sůl, pepř, chilli
Postup:
Na tuku orestujeme nadrobno pokrájenou cibulku a pak mleté maso, tak, aby se rozpadalo na drobné kousky. Řádně orestujeme. Přidáme na kolečka pokrájené párky. Zelí necháme okapat, pokrájíme a přidáme k masu. Zalijeme kečupem, přidáme kostku masoxu, promícháme a chvilku podusíme. Rýži propláchneme a uvaříme. Pak přidáme k masu, krátce společně prohřejeme. Osolíme, opepříme, případně dochutíme chilli.
Náhledy fotografií ze složky Maso mleté
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář